Ser sidan konstig ut?Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?MobilTabletDator
Vegetarisk och vegansk kost Rostade grönsaker med rosmarin och flingsalt15MIN Vattenmelonsallad med honungsvinägrett och valnötter20MIN Rödbetstartar med smak av grill60MIN Carpaccio av svamp, parmesan, citron och krasse10MIN Bakade oliver med citron och timjan10MIN Tahini- och bbq-rostad hel blomkål10MIN Krämig pumpapolenta med brynt timjansmör20MIN Mâchesallad med ärter, avokado & tahinidressing15MIN Indisk gryta med röda linser, kokos, sötpotatis och spenat40MIN Grön sockerärtssoppa med grillad crostini35MIN Vegetarisk pytt med svamp och ostkräm30MINFå Allt om Mat:s exklusiva nyhetsbrevGenom att lämna din e-postadress bekräftar du att du har läst Bonnier News ABs personuppgiftspolicy. Belugalinser och rostade rotfruker med tahinidressing20MIN Bönröra med rostad vitlök, pinjenötter och oliver40MIN Hummus med rotfrukter och ört- och vitlöksolja20MIN Tempeh i dillsås20MIN Parmesanfärsbiffar med tomatpasta30MIN Färslimpa med rotfrukter20MIN Gratinerad ravioli med frasigt kronärtskockstäcke15MIN Calzone med ricottaröra10MIN Kryddrostade grönsaker, oumph och couscous15MINVisa fler