Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 26g
Protein: 24g
Kolhydrater: 70g
Zucchinibiffarna är godast nystekta. Servera med bulgur och rödlöksyoghurt som blir pricken över i.
Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen.
Skala och skiva löken tunt, gärna på mandolin. Lägg den i kallt vatten ca 5 min.
Finriv zucchinin och låt den rinna av i ett durkslag ca 5 min. Krama ut vätskan. Smula fetaosten grovt och blanda med zucchini, ägg, mjöl, 1 1/2 tsk salt och 2 krm peppar.
Värm 1 1/2 msk olja i en stekpanna med släpplättbeläggning, klicka ut smeten och platta ut till biffar. Stek dem på medelvärme ca 5 min på varje sida.
Låt löken rinna av och blanda den med yoghurt, 1/2 msk olja, 2 krm salt och 1/2 krm peppar.
Servera zucchinibiffarna med bulgur och rödlöksyoghurt.