Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Zucchini i mynta

När zucchinin läggs varm i yoghurten flockar det sig, men det är avsikten och gör att det blir gott.

Zucchini i mynta
Zucchini i mynta
Zucchini i mynta

Ingredienser

  • 2zucchini
  • 3 dlnaturell yoghurt- mild
  • 1 dlmynta- färsk hackad
  • 1vitlöksklyfta- finhackad
  • 0,5 dlolivolja
  • 1 tsksalt
  • 2 krmsvartpeppar

Gör så här

  1. Blanda yoghurt, mynta, vitlök, olivolja, salt och peppar.

  2. Skär zucchinin i 3–4 cm bitar. Koka den i lättsaltat vatten ca 4 min. Sila upp och blanda den varm i yoghurten.

  3. Kyl och ställ kallt över natt.

Vad tyckte du om receptet?