Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rosta valnötterna och grovhacka dem.
Blötlägg gelatinbladen 5 min. Ta upp bladen och låt dem smälta på ganska svag värme i en liten kastrull. Rör i yoghurten, 1 dl i taget. Rör i sirapen.
Snabbkyl blandningen under omrörning i vattenbad eller låt den svalna (den får inte stelna).
Kör den kalla blandningen i glassmaskin 20 min tills det blir glass.
Fördela honungen i smala höga serveringsglas. Strö ett lager nötter ovanpå honungen. Skeda eller spritsa försiktigt glassen över.
Garnera med valnötter. Ställ eventuellt glassen frysen ca 15 min eller längre före serveringen.