Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Wraps

Linsröran blandas snabbt ihop och salladen skyddar brödet från att bli mjukt. Avsluta gärna måltiden med en banan för att få tillräckligt med energi!

WrapsWrapsWraps

Linsröra

  • 0,5röd paprika
  • 2 dlröda linser- kokta, t ex från burk (150 g)
  • 0,5 dlrödlök- finhackad
  • 1 dlfraiche- mini
  • 0,5 tskörtsalt
  • 1 krmsvartpeppar- nymald

Tillbehör

  • 2tortillas- mjuka (ca 140 g)
  • 60 gisbergssallad- blad
  • 100 gkassler- av kyckling eller kalkon

Gör så här

  1. Kärna ur och tärna paprikan fint. Blanda väl avrunna linser med lök, paprika och mini fraiche. Smaka av med örtsalt och peppar.

  2. Lägg ut tortillabröden och fördela salladsbladen på bröden. Klicka på linsröran. Strimla den rökta kycklingen och lägg den på röran. Rulla ihop och forma till en wrap. Linda in den i smörpapper.

    Ca 349 kcal/portion varav ca 11 g fett, 35 g kolhydrater, 28 g protein

Vad tyckte du om receptet?