Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Wraps med kalkon, dijonkeso och picklad rödlök

Recept på wraps med kalkon, dijonkeso och picklad rödlök. Kalkonwrapsen passar perfekt som utflyktsmat.

Wraps med kalkon, dijonkeso och picklad rödlökWraps med kalkon, dijonkeso och picklad rödlökWraps med kalkon, dijonkeso och picklad rödlök
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 2pitabröd- stora, tunna, t ex libabröd
  • 250 gkeso
  • 1 mskdijonsenap
  • 120 gkalkon- rökt, i tunna skivor
  • 25 gsallad- blandad

Picklad rödlök

  • 1rödlök- liten
  • 0,5 dlättiksprit- (12 %)
  • 1 dlströsocker
  • 1,5 dlvatten

Gör så här

  1. Picklad rödlök: Skala och finstrimla löken. Koka upp ingredienserna till ättikslagen. Lägg löken i den varma lagen. Låt kallna. 

  2. Blanda keso och senap. 

  3. Fördela salladsblad på bröden. Lägg på kalkon och dijonkeso. Toppa med avrunnen rödlök och rulla ihop bröden. 

Vad tyckte du om receptet?