Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sötsyrliga grönsaker med dill ger rätten svensk smak. Såsen med gräddfil är enkel att röra ihop och passar till både färskpotatis och grönsaker.
Tillbehör: Hyvla gurka och rädisor. Blanda vatten, ättika och socker och rör om tills sockret lösts upp. Häll lagen över gurka och rädisor. Lägg i dillen, plockad i små kvistar.
Ranchsås: Rör ihop alla ingredienser. Tillsätt lite vatten om såsen blir för tjock.
Banka ut kalvskivorna lätt. Vispa upp ägget i en djup tallrik och lägg panko på en flat.
Krydda köttet med salt och peppar. Pudra över mjöl. Vänd och pudra på andra sidan. Doppa kalvskivorna, en i taget, i ägg och därefter i panko. Lägg dem på ett bakplåtspapper.
Pensla sparrisen lätt med 1 msk olja och grilla eller stek dem ca 2 min. Stek köttet i två omgångar i 1 msk olja och smör på ganska hög värme ca 3 min på varje sida. Servera direkt med sparris, sås och inlagda grönsaker.