Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 36g
Kolhydrater: 48g
Hemligheten med detta recept är wasabismöret. Ett optimalt tillbehör att ha på lut i frysen och använda till grillade rätter med kött eller fisk.
Kryddsmör: Blanda smör med wasabi, persilja och salt. Rulla in i en bit smörpapper till en korv och lägg i frysen.
Ta ut köttet ur kylskåpet i god tid innan det ska grillas. Det blir bäst om det är rumsvarmt när det läggs på grillen.
Krydda karréskivorna med salt och peppar och grilla på inte alltför hög värme ca 5 min på varje sida beroende på hur tjocka skivorna är. Låt skivorna vila 1 minut innan de serveras med nykokta nudlar, strimlad salladslök och en skiva wasabismör på toppen.