Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pimm's förknippas normalt sett med somriga bål med gurka, jordgubbar, mynta och sockerdricka. Men här blir den härligt vintrig tillsammans med varm äppelcider, honung, apelsin och kanel.
Tvätta apelsinen och skär den i centimetertjocka skivor. Lägg dessa samt kanelstänger och honung i en kastrull.
Tillsätt äppelcider eller must och hetta upp på mellanvärme. Rör om då och då under tiden. När vätskan kokar tar du kastrullen från värmen.
Blanda 1/3 Pimms till 2/3 kryddad äppelmust.
Häll upp i värmetåliga glas. Lägg ner en kanelstång och en apelsinskiva i varje glas och servera genast.
Recept från Mitt kök