Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 18g
Protein: 30g
Kolhydrater: 37g
Recept på wallenbergare på fisk. Gör enkla fiskbiffar med dillsmak och servera med wallenbergarens klassiska tillbehör potatismos och gröna ärter. Skär potatisen i små bitar om du har bråttom!
Skär fiskblocket i små bitar. Mixa tillsammans med salt, peppar, matlagningsgrädde och dill.
Forma 8 biffar, vänd dem i ströbröd. Stek biffarna i 1 msk smör på medelvärme 4–5 min per sida.
Skala och koka potatisen mjuk. Stöt eller mosa den tillsammans med 1 msk smör och mjölken. Salta och peppra. Servera med gröna ärter och lite smält smör.