Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här har vi bytt ut kakorna mot våfflor. Använd gärna en riktigt god och tunn choklad så att den hinner smälta. Den med havssalt från Lindt är vår favorit.
Smält 75 g smör och låt det svalna. Vispa ihop vatten, mjölk, mjöl, socker, hjorthornssalt och salt. Tillsätt det smälta smöret och vispa till en slät smet.
Värm ett våffeljärn och pensla båda ytorna med 25 g smör. Grädda smeten i fyra omgångar till gyllene våfflor. Bryt våfflorna i hjärtan.
Fyllning: Grilla marshmallows gyllenbruna på spett över varm glöd – gärna långsamt så att de hinner bli mjuka inuti. Lägg dem sedan mellan två våffelhjärtan tillsammans med en bit choklad och tryck ihop. Servera dem direkt.