Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vitlöksfrästa böngroddar och haricots verts - Shao douya

Ingen måltid i Kina är komplett utan grönsaksrätter. Varma stekta grönsaker är vanligt. Andra grönsaker kan tillagas på samma sätt, prova gärna med färsk spenat, vitkål eller salladskål.

Vitlöksfrästa böngroddar och haricots verts - Shao douya
Vitlöksfrästa böngroddar och haricots verts - Shao douya
Vitlöksfrästa böngroddar och haricots verts - Shao douya

Ingredienser

  • 3vitlöksklyftor- grovhackade
  • 2 mskmajsolja
  • 150 gböngroddar
  • 150 gharicots verts
  • 1 tärninghönsbuljong- smulad eller stött
  • 1 krmsalt

Gör så här

  1. Fräs vitlöken snabbt i het olja i en wok eller stekpanna.

  2. Tillsätt resten av ingredienserna. Stek snabbt på hög värme. Grönsakerna ska ta smak, men inte förlora sin krispighet.

Vad tyckte du om receptet?