Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vitlöksbröd på LCHF-vis

Goda vitlöksbröd som passar bra som tilltugg till röror eller som tillbehör till soppor och sallader. Strö över lite riven parmesanost och rosta i ugnen.

Vitlöksbröd på LCHF-visVitlöksbröd på LCHF-visVitlöksbröd på LCHF-vis
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 10 stLCHF-bröd- se länk ovan

Vitlökssmör

  • 100 gsmör- mjukt
  • 3vitlöksklyftor- finhackade
  • 0,5 dlbasilika- eller persilja, hackad
  • 2 krmsalt

Att strö över

  • 1 dlparmesan- färsk finriven

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 230 grader.

  2. Dela bröden på längden.

  3. Blanda ihop alla ingredienserna till vitlökssmöret.

  4. Bred på vitlökssmör på snittytan på alla bröd.

  5. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper och strö över osten.

  6. Grädda mitt i ugnen i cirka 5-7 minuter tills osten smält och brödet börjar få lite färg på kanterna.

Vad tyckte du om receptet?

Här hittar du recept på LCHF-bröd.

Recept från Mitt kök