Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Servera fisken med couscous smaksatt med basilika och rostade pinjenötter.
Sätt ugnen på 175°. Sk'r tomaterna i ca 1 cm tjocka skivor och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Ringla över rapsolja och krydda med 1/2 tsk salt och 1/2 krm peppar. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min.
Öka ugnstemperaturen till 200°. Skala och skiva vitlöken. Lägg fiskfiléerna på tomatbädden. Häll över limesaft och krydda med 1/2 tsk salt och 1/2 krm peppar. Strö över vitlök och timjan. Ringla över olivolja. Tillaga mitt i ugnen tills fisken är klar, 10–15 min.
Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen. Skölj limen noga i ljummet vatten. Riv skalet. Blanda med couscousen med limeskal, basilika och pinjenötter.
Servera fisken med couscous. Garnera med salladsblad och limeklyftor.