Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här blandar jag crème fraiche och Västerbottensost och breder på de små pizzabottnarna. Pröva!
Smula jästen i en bunke. Häll på vattnet och rör så att jästen löser sig. Tillsätt olja, salt, socker och mjölet. Arbeta ihop till en kladdfri deg. Låt degen jäsa i 30 minuter.
Dela degen i 24 bitar och kavla ut dem till små runda bottnar. Lägg bottnarna på bakpappersklädd plåt och bred på oströran. Grädda dem i ugn, 225 grader, i cirka 8 minuter. Låt minipizzorna svalna och toppa sedan med lax och rucola.
Recept från Mitt kök