Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Läckerbitar som ser ut som fina små snöbollar – ett perfekt julgodis! Om man vill kan man smaksätta tryfflarna med lite mörk rom.
Hacka den vita chokladen till tryfflarna och lägg den i en bunke. Koka upp glykos och vispgrädde. Häll grädden över chokladen och rör om tills all choklad smält. Lägg plastfilm över och sätt in i kylen minst 6 timmar.
Ta ut chokladen från kylen och forma runda bollar och lägg på ett fat. Låt ligga i kylen 30 minuter.
Hacka och smält den vita chokladen. Lägg kokosen på ett fat. Lägg lite smält vit choklad i handen och rulla bollarna i den vita chokladen. Rulla sedan bollen direkt i kokosen.
Recept från Mitt kök