Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vit choklad, hallon, citron och mynta är alltid härliga smaker tillsammans och passar i en somrig rulltårta.
Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och choklad. Rör ner mjölbland- ningen och vattnet. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna.
Grädda i ugnens mitt cirka 5 minuter.
3 Strö lite socker på kakan och stjälp upp den på bakplåtspapper. Drag av pappret som kakan gräddats på. Om det inte släpper, pensla med lite vatten. Låt kallna under långpannan.
Bred mosade hallon över kakan och rulla ihop från långsidan. Rulla in kakan i pappret. Förvara i kylen med skarven ner.
Vid servering: Vispa grädden. Vänd ner lemon curd, nötter och mynta. Skär tjocka skivor av rulltårtan. Klicka på grädden och toppa med hallon.