Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En perfekt, sötsyrlig dessert som går snabbt att svänga ihop.
Björnbärssås: Lägg alla ingredienser i en kastrull och låt koka upp. Sänk värmen och låt sjuda i 7–8 min. Pressa blandningen genom en sil med hjälp av en slickepott. Låt såsen kallna.
Hacka chokladen och smält den i mikro eller över vattenbad.
Vispa grädden fast. Lägg crème fraiche i en skål och vispa ner chokladen, lite i taget. Vänd ner chokladblandningen i grädden. Lägg moussen i en spritspåse eller plastpåse med raka hörn.
Lägg 3–4 björnbär i botten av varje portionsskål. Klipp av toppen på spritspåsen, eller hörnet på plastpåsen, och spritsa moussen på bären. Toppa med björnbärssås och avsluta med björnbär och hackade pistaschnötter.