Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Grädde och kesella ska vara rumsvarma när chokladen blandas ner för att krämen ska bli slät och fin.
Hacka och smält chokladen över vattenbad. Låt svalna.
Vispa grädden lätt och blanda med kesellan. Vänd ner gräddblandningen, lite i taget, i chokladen. Fördela krämen i åtta glas och ställ i kylen ca 1 timme.
Fruktsallad: Koka upp apelsinskal och -saft och socker. Blanda ner havtornen i sockerlagen och låt koka ca 5 min. Passera genom en sil. Låt lagen kallna. Skala och skär bort kärnan i mangon. Skär fruktköttet i bitar och blanda med havtornslagen. Tillsätt chilin.
Fördela mangon på chokladkrämen. Häll över lagen. Servera.