Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det är svårt att misslyckas med en cheesecake. Här serverar vi med rårörda hjortron.
Blötlägg gelatinbladen i tio minuter.
Vispa kesella och philadelphia tillsammans med sockret.
Smält chokladen försiktigt i mikro eller över vattenbad.
Krama ut det blötlagda gelatinet och låt det smälta ner i den varma chokladen. Rör slätt.
Rör ner chokladen i kesella- och philadelphiablandningen. Häll i önskad form och låt stelna.
Strö önskad mängd socker över hjortronen och rör försiktigt till sockret löser sig.
Krossa Oreo cookies och lägg en smulbädd lagom stor för en cheesecakebit på varje tallrik.
Skär cheesecaken i bitar och lägg på kaksmulorna. Servera med rårörda hjortron, minimaränger och en sorbetkula.
Recept från Mitt kök