Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pistagenötter, bär, vit choklad och marshmallows blir läckert påskgodis. Får du inte tag i minimarshmallows, kan du använda vanliga och dela dem.
Hacka nötterna grovt.
Smält chokladen enligt anvisning på förpackningen och låt den svalna cirka 15 minuter.
Koka upp och blanda i grädden till en slät massa.
Häll hälften av chokladmassan i en avlång form, 8 × 20 centimeter, klädd med bakplåtspapper. Toppa med minimarshmallows, nötter, tranbär och russin. Fördela över resten av chokladmassan. Låt kallna i rumstemperatur. Täck med plastfilm och ställ i kylskåp att stelna i 4–5 timmar eller över natten.
Låt den stå i rumstemperatur cirka 30 minuter, då blir den lättare att skära i skivor.
Recept från Mitt kök