Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En ljuvligt söt och god blondie med syrliga hallon.
Sätt ugnen på 175°. Klä en ugnssäker form, ca 20 x 30 cm, med bakplåtspapper.
Smält smöret i en kastrull och lägg i hälften av chokladen. Rör tills den smält. Ta kastrullen från värmen och låt det svalna ca 10 min.
Vispa snabbt ner socker och ägg i chokladsmöret och sikta sedan ner mjölet. Rör ner resten av chokladen och grovhackade cashewnötter. Häll smeten i formen och tryck försiktigt ner de frysta hallonen.
Grädda kakan mitt i ugnen 35–40 min. Låt kakan kallna i formen och skär den sedan i bitar.