Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vispad mozzarella med honung och rostad svartpeppar

Denna spännande och ­annorlunda kombination av smaker är ett enkelt och gott tilltugg som dina gäster nog aldrig smakat förr!

Vispad mozzarella med honung och rostad svartpepparVispad mozzarella med honung och rostad svartpepparVispad mozzarella med honung och rostad svartpeppar
Vispad mozzarella med honung Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 1mozzarellaost- (125 g)
  • 250 gricottaost
  • 2 mskvispgrädde
  • 1 msksvartpepparkorn- hela
  • 1 mskflytande honung
  • 0,5 tskflingsalt

Tillbehör

  • bröd

Gör så här

  1. Mixa mozzarella och ricotta till en slät kräm. Tillsätt grädden och vispa snabbt ihop.

  2. Rosta pepparn i en torr stekpanna på medelhög värme tills det börjar dofta gott. Mortla lite grovt.

  3. Häll mozzarellakrämen på ett fat. Ringla över honung och strö över peppar och flingsalt. Servera med bröd.

Vad tyckte du om receptet?