Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här pannacottan ska förberedas dagen innan. Servera gärna med vispad grädde och bär.
Vispad moccapannacotta: Lägg gelatinet i en skål kallt vatten i 5-10 minuter.
Koka upp grädden med sötströ, kakao och kaffe i en kastrull. Dra av kastrullen från värmen.
Lyft upp gelatinbladen och lägg ner dem i den varma grädden och rör om tills de smält.
Häll över till en skål och lägg på plastfolie och låt svalna. Sätt in skålen i kylen över natten.
Chokladsås: Koka ihop alla ingredienser, vispa ihop såsen och låt den svalna.
Servering: Vispa upp pannacottan och fyll i en spritspåse med stjärntyll. Spritsa pannacottan i glas eller portionsskålar. Ringla över chokladsås och strö över kakaonibs. Servera gärna med vispad grädde och bär.
Recept från Mitt kök