Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vispad crème fraiche med krasse och rom

Vispad crème fraiche med kasse och rom är en underbart god röra till kräftor och bröd.

Vispad crème fraiche med krasse och rom
Vispad crème fraiche med krasse och rom
Vispad crème fraiche med krasse och rom
Foto: Ulrika Pousette

Ingredienser

  • 4 dlcrème fraiche
  • 1citron
  • 1 asksmörgåskrasse
  • 80 glöjrom- eller stenbitsrom
  • 1 krmsalt
  • 0,5 krmsvartpeppar- nymald

Gör så här

  1. Vispa crème fraichen fast med elvisp. Skölj citronen noga i ljummet vatten och riv av skalet, mät till 2 tsk.

  2. Klipp krassen fint och vänd ner den med resten av ingredienserna i crème fraichen.

Vad tyckte du om receptet?

Foto: Ulrika Pousette