Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vinterfrukt med passions­­sorbet

Vinterfrukt med passions­­sorbet är en frisk avslutning med bubblor!

Vinterfrukt med passions­­sorbet
Vinterfrukt med passions­­sorbet
Vinterfrukt med passions­­sorbet
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 2apelsiner
  • 3clementiner
  • 1mango
  • 1passionsfrukt
  • 0,5 lpassionssorbet
  • 1 flaskaprosecco- (37 cl)

Gör så här

  1. Skär bort skalet på apelsiner och clementiner med en kniv. Skär frukten i små bitar. Skala och kärna ur mangon. Skär i små tärningar. Dela och gröp ur passionsfrukten. Blanda all frukt.

  2. Lägg frukten i portionsskålar och toppa med sorbet. Häll över ­prosecco. Servera direkt.

Vad tyckte du om receptet?