Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Med smaksatt färskost kan du göra en enkel och god sås till den kokta fisken.
Skär fisken i portionsstora bitar och krydda med salt och peppar. Vik ihop tunnare filéer. Skala och hacka löken. Skala och skiva morötterna tunt.
Fräs grönsakerna i smör i en traktörpanna några minuter utan att det tar färg. Häll på vinet och koka upp.
Lägg i fisken och sjud sakta under lock cirka 5 minuter. Lyft upp fisken med hålslev och håll den varm under folie.
Tillsätt osten och rör tills den smält. Blanda i örter och smaka av med salt och peppar.
Lägg tillbaka fisken i såsen och värm försiktigt.
Recept från Mitt kök