Recept & styling: Caroline Hofberg Foto: Ove Lindfors
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på härlig kaka med röda vinbär.
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form med löstagbar kant som mäter 24 centimeter i diameter.
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Vispa ner det i smeten. Vänd ner vallmofrö för hand. Bred ut smeten i formen.
Strö över bären och tryck ner dem lite i smeten. Hyvla över smör. Strö på mandelspån och pärlsocker.
Grädda i mitten av ugnen cirka 40 minuter. Känn med en sticka att kakan är genomgräddad i mitten. Låt svalna och servera nygräddad.
Recept & styling: Caroline Hofberg Foto: Ove Lindfors
Recept från Mitt kök