Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vinbärs- och nektarinbål

Vinbären fryses in med vatten till istärningar.

Vinbärs- och nektarinbål
Vinbärs- och nektarinbål
Vinbärs- och nektarinbål
Vinbärs- och nektarinbål Foto: Ulrika Pousette

Vinbärs- och nektarinbål

  • 1 dlröda vinbär
  • 2nektariner
  • 4lime
  • 1gin- liten flaska, (35 cl)
  • 1 lsprite

Gör så här

  1. Lägg vinbären i en islåda. Fyll på med vatten och frys in.

  2. Kärna ur och skär nektarinerna i tunna klyftor. Lägg dem i en kanna. Halvera och pressa saften ur limen. Häll limesaften över nektarinerna.

  3. Fyll på med gin och Sprite. Lägg i vinbärsisen. Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?