Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gör din egna lyxiga paté med viltsmak.
Blanda alla ingredienser utom rådjurfärsen, rödvin, gelatinblad och lagerblad i en matberedare och pulsa 3-4 gånger.
Koka upp rödvin och lös de blötlagda gelatinbladen i den varma vätskan. Häll vätskan i matberedaren och pulsa en gång till.
Blanda smeten med rådjursfärsen.
Häll upp i en oljad 1,5 liters avlång bakform. Lägg lagerbladen snyggt ovanpå patésmeten. Baka i ugn, 120 grader, i 2 timmar eller tills patén har en innertemperatur på 75 grader.
Recept från Mitt kök