Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Med timjan och enbär i såsen får falukorvsgrytan en lätt viltsmak. Mustigt, gott och snabblagat.
Skär falukorven i stavar. Skala och skiva rödlöken på längden. Ansa och skiva purjolöken.
Fräs löken mjuk i smör. Tillsätt falukorv och tomatpuré och låt fräsa med ca 2 min.
Tillsätt övriga ingredienser. Rör om och låt sjuda under lock ca 10 min.
Koka potatisklyftor i lättsaltat vatten 5 minuter. Lägg i skivade morötter och broccolibuketter. Koka upp och låt sjuda 5-10 min. Häll av vattnet och servera till den vilda falukorven.