Recept av Maria Silfverscihöld
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Saftig köttbulle där den mustiga viltsmaken kommer fram fint.
Skala och riv löken fint på rivjärn. Stek den i 1 msk olja tills den mjuknat. Låt kallna. Skala och riv potatisen.
Blanda de båda färserna med lök och potatis. Krydda med salt och peppar. Låt färsen stå ca 1 timme i kylen.
Sätt ugnen på 175°. Blanda ner grädden i färsen.
Rulla små köttbullar av färsen. Lägg dem i en oljad långpanna. Stek dem mitt i ugnen ca 15 min. Ta ut viltbullarna och låt kallna.
Stek viltbullarna på relativt hög värme i 3 msk olja i en stekpanna tills de fått fin färg.
Recept av Maria Silfverscihöld