Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vildsvinskorv går utmärkt att frysa. Ta fram och tina långsamt i kylen och servera med tillbehören.
Skala och finhacka löken. Fräs den i smör tills den mjuknat. Låt löken kallna. Stöt kummin och mejram i mortel. Tärna kött och späck och blanda med lök kummin, mejram, lök, salt och peppar. Lägg blandningen på en bricka och ställ i frysen ca 30 min.
Skölj igenom fjälstren noga med kallt vatten. Mal köttet och kryddorna och blanda färsen med grädde till en smidig smet. Fyll en korvspruta och stoppa färsen i fjälstret till ca 10 cm långa korvar. Låt korvarna vila i kylen, gärna ca 12 timmar.
Picka korven och stek den runt om ca 10 min. Servera den i tunnbröd med potatispuré, sallad, gurka och senap.