Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Visst kan man välja en grönare livsstil och ändå njuta av goda pastarätter! Gillar du vitlök kan du blanda ner ett par rivna vitlöksklyftor i olivoljan.
Media laddas
Sätt ugnen på 175 grader.
Finfördela blomkålen på en plåt.
Skala och skär löken i klyftor och lägg på plåten. Repa rosmarinen och strö över. Ringla över oljan. Rosta blomkålen i ugnen tills den börjar få en fin gyllene färg, det tar cirka 15 minuter.
Ta ut blomkålen, salta och peppra.
Servering: Koka spagettin enligt förpackningen. Lägg upp spagettin på ett fat och lägg på blomkålen och löken. Riv över tryffelpecorinon och strö över örterna. Ringa eventuell över lite extra olja.
Recept från Mitt kök