Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 25g
Protein: 29g
Kolhydrater: 52g
Recept på vegetariska färsbiffar i het paprikasås är en god och lättlagad vardagsrätt. Använd formbar färs för bästa resultat.
Tina vegofärsen enligt anvisning på förpackningen. Skala lök och vitlök och riv direkt ner i färsen. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Forma färsen till 8 biffar. Stek dem i 1 msk smör ca 3 min på varje sida.
Kärna ur och skär paprikan i små bitar. Hacka hälften av basilikan. Koka couscousen enligt anvisning på förpackningen. Blanda ner paprika och basilika. Krydda med 1 krm peppar.
Blanda grädde, ajvar och smulad buljongtärning i en skål. Häll blandningen runt biffarna och låt koka ihop ca 3 min.
Garnera biffarna med resterande basilika och servera med couscous.