Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vegetarisk linsgryta med pumpa och värmande indiska kryddor, som inte alls är kryddstark.
Skala och skär pumpan i bitar. Hacka vitlöken. Skölj och strimla purjolöken.
Fräs grönsakerna i olja i en gryta. Rör i kryddor och tomatpuré och låt fräsa med en liten stund.
Tillsätt kokosmjölk och fond. Koka under lock tills grönsakerna är mjuka, cirka 20 minuter.
Skölj linserna och låt rinna av. Blanda i linser och russin när cirka 5 minuter av koktiden återstår. Smaka av med salt och strö över hackad koriander. Servera med tillbehören.
Recept från Mitt kök