Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 24g
Kolhydrater: 63g
Vegochili, enklare kan det knappast bli med kokta blandade bönor, rödlök och färdig tacomix.
Häll av bönorna och spola dem i kallt vatten. Skala och finhacka 1 lök. Stek löken i 1 msk olja ca 3 min. Tillsätt bönorna och tacomixen, och stek ytterligare 2 min. Rör ner 1 1/2 dl vatten och låt koka upp.
Hacka tomaterna. Skala och hacka 1 lök, Blanda tomater och lök med 1 msk olja, 1 msk vitvinsvinäger, 2 krm salt och 1 krm nymald peppar. Riv salladen i bitar.
Servera bönchilin med tomatsalsa, sallad, gräddfil, riven ost och tortillabröd.