Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gröna smaker som toppas med wasabiärtor. Vill man så kan man spetsa buljongen med lite riven vitlök och ingefära.
Finfördela broccolin i buketter. Skala och hyvla polkabetan tunt. Koka nudlarna enligt förpackningen.
Koka upp buljongen med limeblad och lägg i broccolin. Koka ett par minuter, lägg i edamamebönorna.
Servering: Lägg spenat i botten på portionsskålar. Lägg i broccolin och edamamebönorna i skålarna. Häll på buljongen, lägg på nudlar, polkabeta, groddarna och strimla chilin fint och strö över. Servera med wasabiärtor och räkchips.
Recept från Mitt kök