Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här är en vegetarisk variant av poké bowls för dig som föredrar gröna alternativ. Ät den gärna med en kall och stark sås, till exempel sriracha eller katsusås.
Koka riset enligt förpackningen.
Skär tofun i centermeterstora kuber. Blanda med tamarisoja och rödlök.
Dela svampen i stora bitar, fräs bitarna i olja, salta och peppra. Droppa eventuellt på några droppar sesamolja.
Skala och skär avokadon i kuber.
Servering: Lägg upp riset i portionsskålar, lägg tofun, ostronskivlingen och avokadon i grupper. Garnera med ananasklyftor, carambola och pitahaya. Strö över sesamfrön och daikonkrasse eller solrosskott.
Recept från Mitt kök