Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vegetarisk skagenröra på knäckebröd med tångkaviar

Recept på vegetarisk skagenröra, en lyxig röra med mycket smak, helt i stil med originalet.

Vegetarisk skagenröra på knäckebröd med tångkaviar
Vegetarisk skagenröra på knäckebröd med tångkaviar
Vegetarisk skagenröra på knäckebröd med tångkaviar
Vegetarisk skagenröra på knäckebröd Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 400 gnaturell tofu
  • 1 dlmajonnäs- vegansk (Hellman’s)
  • 1 dlsojayoghurt- (Planti Greek style gurt)
  • 1 mskdill- hackad
  • 1 msktångkaviar
  • 0,25rödlök
  • 2 krmsalt
  • 8 bitarknäckebröd

Topping

  • tångkaviar
  • dill

Garnering

  • citronklyftor

Gör så här

  1. Smula ner tofun i majonnäsen och rör i sojayoghurten. Blanda i dill och tångkaviar.

  2. Skala och finhacka löken. Vänd ner den i röran. Krydda med salt.

  3. Fördela röran på knäckebröden. Toppa med tångkaviar och dill. Garnera med citronklyftor.

Vad tyckte du om receptet?

Recept på klassisk skagenröra hittar du här:

Läs också:

Recept på rökt röra på tunnbröd