Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Pannbiff av quorn får en mjukare konsistens än traditionell pannbiff av köttfärs. Stekt lök till är klassiskt, här är knepet att låta lök och kryddor steka extra länge på svag värme.
Skala och hacka löken. Mjukstek den i smör. Låt kallna.
Kör färs, lök, persilja, salt, peppar, ägg, fond, worchersterhiresås och senap i matberedaren.
Vicka upp smeten i en bunke. Skala och grovriv potatisen. Arbeta in potatisen i smeten för hand. Låt smeten stå till sig i kylen minst 1 timme.
Forma smeten till 8 biffar. Stek dem på båda sidor i smör.
Timjanlök: Skala och skiva löken tunt. Mjukstek löken tillsammans med olja och kryddor i en gryta, cirka 30 minuter. Rör då och då, det är viktigt att löken inte blir brynt, den ska smälta ihop. Krydda med salt och peppar.
Recept från Mitt kök