Ca 470 kcal per portion:
• 16 g fett
• 22 g protein
• 59 g kolhydrater
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Krämig vegetarisk linsgryta som kan serveras med ris. Linserna ska inte sköljas, de står för sältan i receptet.
Skala potatis och lök. Tärna potatisen och hacka löken. Dela, kärna ur och skär pepparfrukten i små bitar.
Fräs potatis och lök i oljan 2–3 min. Tillsätt pepparfrukt och curry och fräs 1–2 min.
Blanda i vatten och yoghurt, sjud ca 10 min tills potatisen mjuknat.
Blanda i avrunna linser och vänd ner spenat. Späd med lite mera vatten om det behövs och låt allt bli genomvarmt.
Garnera med lite curry inför serveringen.
Ca 470 kcal per portion:
• 16 g fett
• 22 g protein
• 59 g kolhydrater