Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Med inspiration från den populära rätten japcheae från Korea, kommer en vegetarisk variant med vegofärs.
Halvera, kärna ur och finstrimla paprikan. Dela broccolin i små buketter. Skala och skär löken i klyftor.
Marinad: Skala och pressa vitlöken. Vispa ihop vitlök, soja, socker, sesamolja och vinäger.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Häll av i en sil och skölj i kallt vatten.
Stek färsen i 2 msk olja i en het panna i cirka 3 minuter. Tillsätt hälften av marinaden och stek vidare i 1 minut. Tillsätt grönsaker och sesamfrön och fräs ytterligare några minuter tills grönsakerna börjar mjukna. Häll i nudlarna och 2 msk marinad och vänd ihop.
Servera nudlarna med resterande marinad och garnera med koriander.