Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 7g
Protein: 26g
Kolhydrater: 90g
Recept på vegetarisk curry. Den milda blomkålsgrytan får mustig och kryddig smak av curry och chili.
Skala och grovhacka lök och vitlök. Skala och skär sellerin i cm-stora tärningar. Fräs lök, vitlök och selleri i 1 msk olja med currypastan ca 2 min. Tillsätt vatten och buljongtärningar och låt sjuda under lock ca 5 min.
Skala potatisen och skär i 2–3 cm stora bitar. Lägg dem i grytan och sjud under lock ca 5 min.
Ansa och dela blomkålen i små buketter. Blanda ner dem och linserna i grytan och fyll eventuellt på med lite mer vatten. Låt grytan sjuda under lock ca 10 min.
Koka riset och grädda pappadums enligt anvisningar på förpackningen. Servera grytan varm, eventuellt med extra hetta från finstrimlad chili.