Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mexikansk chili tillsammans med våra svenska rotfrukter. Vanligtvis ingår bönor i en chili, men kikärternas nötiga smak passar också utmärkt. Gott till chilin är varma tortillabröd, grönsallad och en klick turkisk yoghurt.
Skala och hacka lök och vitlök. Skala rotfrukterna och skär i små tärningar.
Fräs grönsakerna i smör. Låt kryddorna fräsa med en liten stund mot slutet.
Tillsätt quorn, tomater, vatten och fond. Koka under lock cirka 20 minuter.
Skölj kikärterna och låt rinna av. Blanda ner dem i grytan och koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt.
Recept från Mitt kök