Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 16g
Protein: 25g
Kolhydrater: 79g
Recept på vegetarisk bibimbap med oumph. Salladen är en snabblagad variant med kimchismak.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Rör ihop sambal oelek med tomatpuré, honung och 1 tsk vinäger. Strimla salladen och blanda ner hälften av sambaldressingen i salladen, spara resten till servering.
Skala och pressa ner vitlöksklyftan i hoisinsåsen. Blanda ner oumphen. Stek den i en het panna med 1 msk olja ca 3 min. Krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar.
Blanda böngroddarna med 1 msk olja, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Stek äggen i 1 msk olja. Krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar.
Lägg upp riset på tallrikar. Toppa med oumph, sallad och böngroddar. Lägg på ägget. Servera med den sparade sambaldressingen.