Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här salladen har allt det goda man kan tänka sig, vattenmelon, jordgubbar, krispig sallad, saftiga granatäppelkärnor och crunchiga lätt rostade valnötter. Till det en mild honungsvinägrett.
Skär bort skalet från melonen och ta bort eventuella kärnor. Skär fruktköttet i bitar. Snoppa och halvera jordgubbarna. Knacka ut kärnorna ur granatäpplet. Rosta valnötterna i en torr stekpanna tills de fått fin färg. Låt svalna.
Riv rosésalladen i bitar. Blanda sallad, vattenmelon och jordgubbar. Strö över ängssyra, granatäppelkärnor och valnötter.
Vinägrett: Vispa ihop olja, vinäger och honung.
Häll vinägretten över salladen och garnera med oxalis.