Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Vattenmelonpizza med vaniljfärskost & bär

Pizza till efterrätt? Ja gärna, när den är gjord på vattenmelon och toppad med vaniljdoftande färskost.

Vattenmelonpizza med vaniljfärskost & bärVattenmelonpizza med vaniljfärskost & bärVattenmelonpizza med vaniljfärskost & bär
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 1 skivavattenmelon- cirka 2–2 1⁄2 cm tjock
  • 200 gcream- naturell cheese, light
  • 2 krmvaniljpulver
  • 0,5 mskhonung- flytande
  • 3 dlbär- färska ,till exempel hallon och blåbär
  • 0,5 dlnötter- grovt hackade, till exempel valnötter och pistaschnötter

Till garnering

  • mynta- färsk

Gör så här

  1. Lägg melonskivan på ett fat.

  2. Blanda färskosten med vanilj och honung.

  3. Bred färskostkrämen över melonen.

  4. Strö över bären och nötterna.

  5. Garnera med mynta.

  6. Skär upp i sex bitar och servera genast.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök