Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på vårsallad med rosévinägrett. Freekeh är ett omoget, rostat vete som härstammar från Mellanöstern. Kan bytas mot bulgur.
Koka grynen enligt anvisning på förpackningen. Spola hastigt av med kallt vatten och låt rinna av.
Snoppa bönorna, koka i lättsaltat vatten ca 1 minut. Kyl i iskallt vatten.
Skala betorna och hyvla i tunna skivor, gärna på mandolin. Skiva rädisorna. Halvera tomaterna.
Dressing: Vispa ihop ingredienserna. Blanda grynen med hälften av dressingen.
Fördela alla ingredienser på ett stort fat och servera med resten av dressingen.
Salladen passar perfekt till flapsteak med tryffelbearnaise – recept på det hittar du här!