Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Varmrökt regnbåge med crème fraiche, gurka och forellrom

Lyxig och superenkel aptitretare i -munsbitsstorlek som läggs upp direkt -

på skedar.

Varmrökt regnbåge med crème fraiche, gurka och forellrom
Varmrökt regnbåge med crème fraiche, gurka och forellrom
Varmrökt regnbåge med crème fraiche, gurka och forellrom

Varmrökt regnbåge med crème fraiche, gurka och forellrom

  • 200 gregnbåge- varmrökt
  • 0,5gurka- liten
  • 0,5 dlcrème fraiche
  • 20 gforellrom

Garnering

  • 0,5 asksmörgåskrasse

Gör så här

  1. Bryt laxen i mindre bitar. Skala, kärna ur och skär gurkan i små tärningar.

  2. Fördela alla ingredienser på skedar eller i glas. Garnera med krasse.

Vad tyckte du om receptet?